Jenni Ylämäki

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiLAT
0407466774
jenni.ylamaki@enberg.com

Heip,

Olen Jenni Ylämäki. Uuraisilta alun perin liikkeelle lähtenyt ja Kuikkaan kahden poikani ja puolisoni kanssa asumaan päätynyt kiinteistönvälittäjä.  
 
Asunnot ja rakennukset ovat kiinnostaneet minua jo nuorena ja peruskoulun päätyttyä opiskelin maalariksi, jossa pääsin toteuttamaan ihmisten unelmia juuri heidän näköisistä kodeistaan. Työkokemusta rakennusalalla kertyi kahden vuosikymmenen verran ja työn ohella kouluttauduin maalarimestariksi asti, mikä on osoittautunut erittäin hyväksi pohjaksi kiinteistönvälitystyön tekemiseen. Kiinteistönvälitysalalla työt aloitin vuonna 2021 innostuen alasta niin, että aloitin Liiketoiminnan ammattitutkinnon, Kiinteistönvälityksen osaamisalan opinnot, joista valmistuin maaliskuussa 2023. Enbergille ovet avautuivat valmistumiseni jälkeen huhtikuussa 2023 ja LKV-tutkinto tuli suoritettua samaan aikaan. 
 
Vaikka työnkuva vaihtuikin, niin työkalut pysyvät kädessä edelleen ja mielelläni kulutan vapaa-aikaani vanhaa maalaistaloamme remppaillen ja sisustellen, kädentaitoja samalla ylläpitäen. Mikäli aikaa jää, saattaa minut myös silloin tällöin bongata jumppatunnilla hikoilemassa tai laulutunnilla ääntäni availemassa. 


Mikäli tarvitset reipasta ja rakennusalaa tuntevaa kiinteistönvälittäjää, ole yhteydessä. Autan sinua mielelläni.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous