Uniikki omakotitalo Peurunka-järven rannalla

Finnintie 19, 41350 Laukaa

Tervetuloa todella tyylikkääseen ja uniikkiin omakotitaloon, joka sijaitsee upealla paikalla Peurunka-järven rannalla.

Tämä omarantainen paikka tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia kauniista maisemista ja yksityisyydestä omassa rauhassa. Rantaviivaa tällä upealla kiinteistöllä on jopa 135 metriä, joten pääset nauttimaan järvestä ja sen tarjoamista virkistysmahdollisuuksista omalla rannallasi täysin siemauksin. Noin 2,35 hehtaarin tontilla on runsaasti tilaa ja mahdollisuuksia erilaisiin aktiviteetteihin.

Tässä upeassa omakotitalossa on neljä tilavaa makuuhuonetta, joten tilaa riittää suuremmallekin perheelle tai vieraille. Ruokailutila ja olohuone, joista on näkymä ison terassin ja piha-alueen yli järvelle, muodostavat kauniin, avaran ja viihtyisän ympäristön yhteisiin hetkiin. Huonekorkeuttakin on runsaasti. Suuressa kylpyhuoneessa on kaksi suihkua ja sen yhteyteen on rakennettu sekä infrapunasauna, että sähkökiukaalla varustettu tyylikäs sauna. Lisäksi talossa on runsaasti lämmintä harraste- ja varastotilaa, jotka tarjoavat mahdollisuuksia myös yritystoimintaan. Yläkerrassa on noin 160 m² kokoinen avoin tila, jota on käytetty yksityisenä näyttely- ja ateljee-tilana ja se soveltuu erillisen sisäänkäynnin ansiosta hyvin esimerkiksi yritystoimintaan, tai perheen peli-/elokuvasaliksi. Autotallikin on kätevästi talon yhteydessä, mikä tekee auton säilyttämisestä helppoa ja vaivatonta.

Pihapiirissä sijaitsee erillinen, tyylikkäästi toteutettu rantasauna, joka kruunaa tämän kiinteistön ainutlaatuisuuden. Täällä voit nauttia saunan lämmöstä ja virkistäytyä paljussa samalla ihaillen upeaa järvimaisemaa. Oma lampi ja kaunis, hoidettu piha-alue täydentävät kokonaisuuden, luoden kauniin ympäristön rentoutumiselle ja ulkoilulle. Turvallisuudestakaan ei ole tingitty, sillä talo on varustettu modernilla hälytysjärjestelmällä ja kameravalvonnalla. Voit nukkua yösi levollisesti tietäen, että kotisi on suojattu.

Tämä omakotitalo Peurunka-järven rannalla on todella hieno ja viime vuosina erittäin laajasti saneerattu (lopputarkastus tehty 2023). Rakentaminen on aloitettu 1984 ja taloa on laajennettu, sekä uudistettu vuoteen 2023 asti.

Lähin bussipysäkki on Peurungan kylpylän edessä. Laukaan kuntakeskuksen laadukkaat palvelut, uusi esiopetus-, perusopetus- ja toisen asteen opetus ovat Laukaan keskustassa. Myös kevyen liikenteen väylä kirkonkylään lähtee läheltä. Täällä pääset nauttimaan myös Peurungan kylpylän hyvistä kuntoilumahdollisuuksista, ohjatuista liikuntapalveluista ja konserteista. Peurunka Golf sijaitsee järven toisella puolella. Hiihto- ja polkupyöräilyreitit kulkevat vieressä.

Ota yhteyttä ja varaa oma esittelyaikasi, jotta pääset näkemään tämän ainutlaatuisen, rauhallisella paikalla sijaitsevan kodin.

Mh: 670.000 €

Kilometriä Jyväskylän keskustaan

kokonaispinta-ala (m²)

Neliömetrin tontti

Tämän kohteen välityksestä vastaa

Mikko Laurila

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiLAT
0407490982
mikko.laurila@enberg.com

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous