Upea huvila Naarajärven rannalla

 Kantalantie 36, 76850 Naarajärvi

Tervetuloa Naarajärven hiekkarannalle, missä vuonna 2001 rakennettu tyylikäs huvila / omakotitalo odottaa uusia asukkaita.

Upean päärakennuksen on suunnitellut Art Michael (arkkitehti, SAFA) ja lopputulos tarjoaakin niin toiminnallisuutta kuin myös esteettistä kauneutta. Kolme tilavaa makuuhuonetta, sekä iso parvi tarjoavat yksityisyyttä ja mukavuutta koko perheelle ja vieraille. Aittarakennuksessa on lisätilana huone, samoin rantasaunan tupaa voi käyttää vieraiden majoittamiseen.

Tämän huvilan vahvuutena ovat erinomaiset tilat niin oman väen kuin vieraidenkin kestitsemiseen, sekä mahtava piha-alue. Avara keittiö yhdistyy sulavasti korkeaan olohuoneeseen ja hieman alemmaksi porrastettuun takkahuoneeseen, jossa on näyttävä luonnonkivinen varaava takka. Nämä muodostavat kodin sydämen, jossa on ilo valmistaa ruokaa ja viettää aikaa läheisten kanssa, vaikkapa olohuoneen suurista ikkunoista mahtavaa järvinäkymää ihaillen, tai takkahuoneen varaavan takan lämmöstä nauttien viileämpinä päivinä.
Lisänä on kaksi terassia, kaunis puutarhapiha, sekä ranta-alue, jotka kutsuvat nauttimaan ulkoilmasta ja kauniista järvimaisemista. Lisäksi päärakennuksessa oleva parvi tarjoaa ihanteellisen tilan työskentelylle tai erilaisille harrastuksille. Parvi jatkuu avoimeksi huoneeksi, josta on näkymä talon etupuolelle. Siellä on myös parveke.
Talossa on puukiukaalla varustettu sauna, joka tarjoaa lempeät löylyt, sekä tilava kylpyhuone pukuhuoneineen.

Rantasaunassa on myös puukiuas. Sen lämmöstä nauttimisen ohessa voit viettää aikaa saunatuvassa tai saunan isolla terassilla. Saunassa on juokseva kesävesi (talvella kantovesi) ja tuvan puolella minikeittiö. Joen rannassa on laituri, josta pääset uimaan.

Pihapiirissä sijaitsevassa lämpimässä autotallirakennuksessa on kolme erillistä varastoa sekä huone etätyöskentelyyn tai vaikka vieraiden majoittamiseen.

Tämä kokonaisuus on ainutlaatuinen. Upea ympäristö Naarajärven hiekkarantoineen luo mahdollisuuden virkistäviin uinti- tai veneilyreissuihin ja rantapäiviin. Tontti rajautuu myös Naarajokeen, jota pitkin kulkee melontareitti, joten luonnonläheiset aktiviteetit ovat aina ulottuvillasi.

Jos etsit tasokasta huvilaa tai kotia, jossa yhdistyvät upeat tilat, toiminnallisuus ja luonnonläheinen ympäristö, tämä Art Michaelin suunnittelema huvila Naarajärven rannalla on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Häkärinteille matkaa on vain noin 25 km, Anola Golfiin noin 10 km ja Revontuli Golfiin noin 30 km.
Tervetuloa kokemaan tämän kiinteistön ainutlaatuinen tunnelma ja mahdollisuudet omakohtaisesti!

Ota yhteyttä välittäjään varataksesi itsellesi sopiva esittelyaika!

Kilometriä Pieksämäen keskustaan

Kokonaispinta-ala (m²)

Neliömetrin tontti

Tämän kohteen välityksestä vastaa

Mikko Laurila

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiLAT
0407490982
mikko.laurila@enberg.com

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous