Suuri rantatontti 15 min Jyväskylän keskustasta

Matinmäentie 102 / 104, Palokka

Tämä tarjouskaupalla myytävä rakennuspaikka koostuu kahdesta eri tilasta ja sijaitsee aivan upealla paikalla Alvajärven rannalla Palokassa, josta Jyväskylän keskustaan on alle 15 minuutin ajomatka.

Toinen tila (R:no 52:63) on Alvajärven rantaan rajoittuva, 1600 m² kokoinen puistoalueeksi kaavoitettu alue, jolla on heikkokuntoinen rantasauna, joka myydään kunnostettavaksi. Toinen tila (R:no 52:64) on tämän yläpuolella, sen koko on 2658 m² ja rakennusoikeus noin 797 m². Tämä on kaavan mukaan asuinpientalojen korttelialuetta, mikä tarkoittaa, että voit rakentaa tälle tontille kytkettyjä- tai erillispientaloja. Asuinrakennukset (erillistalo, sekä paritalo) on kuntotarkastettu ja ne myydään purkukuntoisina.

Palokka on ihanteellinen ja haluttu asuinalue Jyväskylässä, sillä sieltä löytyy sekä rauhallinen luonnonläheinen ympäristö, että erinomainen sijainti kaupungin palveluiden läheisyydessä. Koulut, päiväkodit, kaupat ja muut tarvittavat palvelut ovat vain lyhyen matkan päässä, mikä tekee arjesta sujuvaa. Alvajärven rannalla asuminen järvimaisemineen tuo lisäksi mukanaan monia mahdollisuuksia virkistäytymiseen ja ulkoiluun.

Tämä on ainutlaatuinen paikka, jossa voit nauttia luonnon rauhasta ja kauneudesta.

Lähde suunnittelemaan tähän unelmiesi koti vaikkapa yhdessä tuttaviesi kanssa, koska kaava mahdollistaa tänne useammankin talon rakentamisen!

Ota yhteyttä ja varaa oma esittelyaikasi!

Kilometriä Jyväskylän keskustaan

Neliömetrin tontti

Neliömetriä rakennusoikeutta

Tämän kohteen välityksestä vastaa

Mikko Laurila

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiLAT
0407490982
mikko.laurila@enberg.com

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous