Asunto Oy Aittorinteen Aateli

Väliaitankatu 7 A, 40320 Jyväskylä

Asunto Oy Aittorinteen Aatelista saat kauniin kodin mukavan monipuoliselta paikalta aivan Jyväskylän keskustan kupeesta. Iloitse toimivasta arjesta, rentoudu luonnossa ja ihaile maisemia taloyhtiön kattoterassilta.

Asunto Oy Aittorinteen Aateli tuo uuden tuulahduksen Aittorinteen perinteikkäälle ja suositulle alueelle. Tässä kerrostalossa on fiksusti suunniteltuja asuntoja ja myös ripaus arjen luksusta: talon ullakolla on asukkaiden yhteinen saunaosasto, jonka kattoterassilta aukeaa näköala Jyväsjärvelle.

Jyväsjärvelle onkin Aatelista aivan lyhyt matka, joten pääset helposti lenkkeilemään rantaraitille tai Aittovuoren metsäreiteille. Vehreän luonnon lisäksi myös palvelut ovat lähellä. Lähin ruokakauppa on Aatelista vain 300 metrin päässä. Myös kauppakeskus Seppä on kävelymatkan päässä. Keski-Suomen suurimmassa kauppakeskuksessa on kymmeniä erikoisliikkeitä, runsaasti ravintoloita ja monenlaisia tapahtumia. Lisäksi kulkuyhteydet Jyväskylän keskustaan ovat hyvät. Täällä on helppo viettää aktiivista elämää.

Aittorinteen Aateli sijaitsee Väliaitankadulla. Viisikerroksisessa, rauhallisessa kerrostalossa on 43 asuntoa yksiöistä avariin kolmioihin. Osassa on oma sauna ja kaikissa ranskalainen tai lasitettu parveke. Jokaisessa keittiössä on hyvä varustetaso. Asumisen mukavuutta lisää vesikiertoinen lattialämmitys – ja kun pattereita ei ole, sisustaminen on helppoa.

Taloyhtiöllä on viihtyisä ja luonnonmukainen pihapiiri. Arjen harrastamista helpottavat ulkoiluvälinevarastot kellarissa ja piharakennuksessa. Saappaat tai lemmikin tassut voit huuhtaista sisääntulokerroksen pesupisteessä. Autoille on suunniteltu sekä katos- että avopaikkoja.

Aittorinteen Aateli pähkinänkuoressa:

  • Muuttovalmis!
  • 5 kerrosta + kellari- ja ullakkokerros, asunnoissa 1–3 h, 25,5–77 m2
  • Asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys kaukolämmöllä.
  • Kaikissa asunnoissa tuloilman viilennys.
  • Kaikissa asunnoissa on ranskalainen tai lasitettu parveke, joissakin on oma sauna.
  • Taloyhtiöllä on piharakennus sekä ullakolla sijaitseva asukassauna, jonka yhteydessä on kattoterassi.
  • Sisääntulokerroksessa vesipiste vaikkapa lemmikin tassujen pesua varten
  • 25 autopaikkaa myydään osakkeina. Paikoista 15 avopaikkoja, 10 katospaikkoja. Kaikki autopaikat on varustettu autolämmityspistorasialla, ja paikoista kaksi on hybridi-/sähköautopaikkavarauksella.
  • Rinnetontti. Piha-alue jakautuu liikennöityyn alapihaan ja avaraan tonttia ympäröivän kaupunkimetsän yhteydessä olevaan yläpihaan, jossa sijaitsee suojaisa leikki- ja oleskelualue.

 

Vapaat asunnot:

     Huoneistotyyppi    Pinta-ala    Kerros    Velaton hinta

A1        3h+kt+s                 77m²          k/5           244 900€

 

 

Kilometriä Jyväskylän keskustaan

Tämän kohteen välityksestä vastaa

Mikko Laurila

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiLAT
0407490982
mikko.laurila@enberg.com

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous