Juuri valmistunut omakotitalo Kangasrinteellä

Kangasrinne 2, 40340 Jyväskylä

Tervetuloa juuri valmistuneeseen omakotitaloon Kangasrinteelle.

Tässä puolitoistakerroksisessa talossa on yhdistetty olohuone ja keittiö, sekä neljä todella tilavaa makuuhuonetta, joista kaksi sijaitsee alakerrassa ja toiset kaksi täysin omassa rauhassa talon yläkerrassa. Kodinhoitotilat sijaitsevat alakerrassa eteisen jatkeena ja siellä on yksi talon sisäänkäynneistä, joka helpottaa arjen askareita. Kodinhoitohuoneesta on myös kulku kahdella suihkulla varustettuun pesuhuoneeseen, sekä saunaan, jonka panelointi ja lauteet ovat vaaleaa Haapaa. Elämää helpottaa myös alakerran erillinen wc, sekä yläkerran oma, suihkulla varustettu kylpyhuone. Säilytystilaa alakerrassa on useamman kaapin verran ja yläkerran aulatilan matala osa on hyödynnetty säilytystilana, jonka eteen on asennettu vaaleat liukuovet.

Talo on rakennettu laadukkaasti ja sen värimaailma on hillitty, joten se on helppo sisustaa mieleiseksi. Autoille on hyvin tilaa talon yhteydessä olevassa lämpöisessä yhden auton tallissa sekä katoksessa ja pihaan jää hyvin tilaa vieraidenkin autoille. Tontti on tämän uuden pientaloalueen ensimmäinen, mutta päättyvän kadun varrella ei läpikulkuliikennettä ole, jolloin liikenteen melu ei häiritse ja tontti rajoittuu kahdelta sivulta puistoalueeseen, joten ihan viereen ei enää uusia rakennuksia ole tulossa. Lasitettu terassi ja takapiha aukeavat suoraan etelään, jossa saat nauttia auringonpaisteesta aina aamusta iltaan saakka.

Kangasrinne on täysin uusi asuinalue Jyväskylän Huhtasuolla, kulttuurihistoriallisesti arvokkaalla, vanhalla sairaala-alueella, johon rakentuu useita uusia taloja pientaloista kerrostaloihin. Alueella sijaitsee yhtenäiskoulu 1-9 luokkalaisille, oma terveyskeskus, lähikauppa sekä kirjasto, eikä Seppälän monipuolisiin palveluihinkaan tule matkaa, kuin kilometrin verran. Luonnonystäville tämä koti tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia, sillä lähellä on upeat luontopolut, liikunta- ja ulkoilumaastot sekä hiihtoladut talvisin. Huhtasuon liikuntapuisto ja jalkapallokenttä ovat ihan talon takapihan takana, joten matka harrastuksiin ei ole pitkä ja treenejä voit seurailla omalta terassilta tai sohvalta käsin.

Talo on nyt valmis ja muuttamaan pääset heti kaupanteon jälkeen. Ota pian yhteyttä niin mennään katsomaan, olisiko tämä juuri teille sopiva koti.

Hinta : 415.000 €

 

Kilometriä Jyväskylän keskustaan

Neliömetrin tontti

Kokonaispinta-ala (m²)

Tämän kohteen välityksestä vastaa

Jenni Ylämäki

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiLAT
040 746 6774
jenni.ylamaki@enberg.com

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous