Mikko Laurila

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiLAT
0407490982
mikko.laurila@enberg.com

Olen Mikko Laurila, toimin Enbergillä kiinteistönvälittäjänä. Olen luonteeltani helposti lähestyttävä, tavoiltani ahkera ja saan kovia myyntituloksia aikaan. Perheeseeni kuuluu vaimoni Iinan lisäksi kaksi jo täysi-ikäistä opiskelijatytärtä, sekä kaksi teini-ikäistä liikunnallista poikaa, joten vipinää riittää myös kotona! Asumme Jyväskylässä, Puuppolassa, rakennuttamassamme omakotitalossa. Harrastan lentopalloa, höntsäkiekkoa, hiihtoa, kalastamista ja ulkoilua perheeni kanssa.

Olen suorittanut kaupalliset tutkinnot (tradenomi (BBA) ja MBA  -tutkinto) ja toiminut rakennusalalla sekä yrittäjänä, että rakennusliikkeen toimitusjohtajana yhteensä noin 10 vuotta.

Laillistetun kiinteistönvälittäjän tutkinnon (LKV) ja Kiinteistönvälityksen osaamisalan Liiketoiminnan ammattitutkinnon (KiLAT), suoritin vuonna 2022 ja olen myös Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n Laatuauktorisoitu Kiinteistönvälittäjä.

Autan sinua mielelläni, kun haluat

  • Myydä kotisi, mökkisi, tonttisi tai liiketilasi! Arviokäyntini on veloitukseton.
  • Ostaa uuden kodin, mökin tai tontin, mutta et löydä sitä itse! Kysy minulta Ostotoimeksianto -palvelusta, jolla etsin haluamasi kohteen.

Saat minulta myös arviokirjan vaikkapa perunkirjoitusta tai pankkia varten ja kauppakirjan, kun löysit ostajan vaikkapa lähipiiristäsi.

Ota minuun yhteyttä, niin jutellaan miten voisin parhaiten auttaa asuntoasiassasi!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous