Jyväskylän seudulla ammattitaitoisen ja luotettavan asuntokaupan nimi on Enberg – on ollut jo lähes 30 vuotta.

Tarinamme sai alkunsa vuonna 1993, kun Kiinteistönvälitys Marjomaa-Nyyssönen & Enberg aloitti Yliopistonkatu 6:ssa Jyväskylän keskustassa. Siitä asti perheyrityksenä toiminut nykyinen LKV Enberg on kasvanut kuusi asunnonvälityksen ammattilaista työllistäväksi toimistoksi, jonka moni keskisuomalainen tunnistaa ja tietää, kun puhe on paikallisesta laadukkaasta kiinteistönvälityksestä.

Pidämme korkeassa arvossa ammattipätevyyttä ja sen jatkuvaa kehittämistä. Tästä yhtenä esimerkkinä on vuonna 2008 Jari Enbergille ensimmäisenä keskisuomalaisena myönnetty SKVL:n Vuoden välittäjä – palkinto.

Maailma on muuttunut asuntokaupassa vuosien aikana paljon: kiinteistönvälittäjän työvälineet ovat mullistuneet, ja markkinoinnissa netti ja sosiaalinen media ovat tulleet painetun median rinnalle. Yleisten asuntonäyttöjen merkitys on vähentynyt ja yksityisnäyttöjen määrä kasvanut.

Modernia kiinteistönvälitystä Jyväskylässä

2020-luvulle tultaessa välittäjän ammattitaito on korostunut entisestään ja sitä asiakkaat osaavat myös vaatia. Välittäjältä odotetaan vankkaa kokemusta, paikallistuntemusta ja tunnettuutta. Samalla modernit toimintatavat, trendiherkkyys, hyvät verkostot, ketterä reagointikyky markkinoihin sekä nopea ja joustava palvelu ovat osa kokonaisuutta, jota asiakas osaa odottaa ja vaatia maksamansa palvelun vastineeksi.

Kiinteistönvälitys Enberg LKV:lla tarjoamme kaikkea tätä. Vankkaa ammattitaitoamme täydentää aito välittäminen sinusta ja omista uniikeista tarpeistasi. Kun olet myymässä tai ostamassa asuntoa Jyväskylässä, olethan siis meihin yhteydessä. Mahdollistetaan yhdessä elämäsi asuntokaupat.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous